Om #vitecherupp

IT&Telekomföretagen har varit med och startat initiativet #vitecherupp. Tanken är att vi tillsammans ska hjälpas åt och visa exempel på hur man med IT och digitala tjänster och lösningar kan hjälpa myndigheter att bl a få bättre förutsättningar för att fatta rätt beslut.

Microsoft Sverige är med och stöttar i #vitecherupp. Tillsammans med partners och andra kontakter tas olika material fram. Microsoft stöttar redan globalt t ex genom att erbjuda gratis licenser för bl a Teams och Dynamics Customer Service i 6 månader och även på flera andra sätt. Läs mer om hur Microsoft stöttar globalt här.

Genom att vara med i #vitecherupp inspirerar Microsoft Sverige oss som vill vara med i detta initiativ till hur vi tillsammans kan hjälpas åt att komplettera erbjudandet kring licenser med kunskaper relaterat till Microsofts produkter och tjänster, t ex hur man kan komma igång med produkter som främjar samarbete, kommunikation och produktivitet.

Mitt personliga bidrag till #vitecherupp handlar om Power Platform och Power Apps och hur man kan komma igång med att skapa appar som kan vara till stöd för olika processer, ge ökad produktivitet och bättre beslutsunderlag beroende på hur man väljer att utforma dem. I en serie med 10 video-avsnitt går jag igenom grunderna för hur man kommer igång med Power Apps. Mer information finns här.

Följ #vitecherupp på Twitter